Ons avontuur eindigt in San Francisco. De tijd is omgevlogen, maar het voelt tegelijkertijd alsof we al heel lang weg zijn omdat we zoveel hebben meegemaakt.

De laatste week zijn we in Californië. Vorige week kwamen we aan in Los Angeles en na een paar tussenstops zijn we in San Francisco aangekomen. Los Angeles was verrassend tof. We zaten midden in Hollywood, in een straat met leuke platenzaakjes, barretjes en eettentjes. Ik mopper regelmatig op Amerika en de Amerikanen, maar we hebben het hier echt naar ons zin. Het landschap is mooi. Droge kale vlaktes, mooie stranden en het doet zo lekker bekend aan omdat je het kent uit films en series.

Het eten is heerlijk maar de porties zijn mega. We kunnen er maar niet aan wennen. Zodra het eten op tafel komt, slaat de paniek een beetje toe. De kinderen vinden het namelijk nogal gênant als de ober een vol bord moet afvoeren dus beginnen zodra het op tafel staat heel onopvallend: ‘Lekker zeg! Als je nog wat van mij wil, pak maar hoor. Vind ik echt helemaal niet erg!’ Nu sta ik niet bekend als een kleine eter, maar ik ben al blij als ik mijn eigen bord een beetje aankan. Zelfs als ik een voorgerecht neem, zit er zoveel extra boter of kaas overheen dat ik het nog niet op krijg. Ook in de supermarkt is het supersize dat de klok slaat. Een flesje sap of pakje pannenkoeken mix? Forget it!  Alles gaat per gallon en familieverpakking.  Gelukkig wel allemaal glutenvrij :-).

Maar goed, we hebben superleuke dingen gezien en gedaan. Maar aan alle leuke dingen komt een eind. Morgen vliegen we naar huis. Het was geweldig, wat hebben we genoten. Maar we hebben ook heel veel zin om al onze vrienden en familie weer te zien. Tot snel!

 

Gerelateerde posts:

Aloha vanuit Hawaii

Ontstressen op Hawaii, broodnodig 🙂

Hier down under is alles anders en toch lekker vertrouwd

Bucketlist: onvergetelijke ontmoeting met walvissen √

Ja, ja, het kan nog drukker: Ho Chi Minh

Als fietsende Hollanders in Hoi An

Gemopper op de berg naar Cannon Fort

Halong Bay, betoverend mooi!

Scooters, brommers en toeters, welkom in Hanoi!

Whieeeh, we gaan het doen: de reis van ons leven!

 

 

 

 

Leuk vinden is delen:
error0