De contactpagina op mijn website is nog geen twee dagen oud en het eerste verzoek om samen te werken is een feit. fotofabriek vraagt me of ik een artikel wil schrijven over hun product. Een klein product weliswaar, maar hey, je moet ergens beginnen. Okay, het is heel goed mogelijk dat het hen vooral om de linkjes te doen is. Want voor de niet- SEO specialisten onder ons: hoe meer linkjes naar een website, hoe hoger in de zoekresultaten van Google.

De bewonderende blik van mijn 15 jarige dochter gaf de doorslag, zeldzaam en onbetaalbaar. Dus ik ging met de tool aan de slag.

Ik mocht een foto op canvas laten drukken, maatje A4. Tijdens de wereldreis van vorige zomer heb ik zoveel prachtige foto’s gemaakt dus dat is niet moeilijk. De keuze valt op een foto van zoon en manlief in Port Macquarie in Australië. Ze kijken uit over de oceaan waar we bultrugwalvissen zien passeren op hun weg naar het Great Barrier reef waar ze heen trekken om te paren. Ook zien we groepjes dolfijnen. We kunnen ons geluk niet op. Een prachtig moment waar ik met alle liefde aan herinnerd wordt!

Hoe werkt het?

Het programma werkt heel makkelijk. Formaatje kiezen, foto uploaden, beetje schuiven. Je kan er nog een filtertje overheen gooien maar geloof me, dat heeft Australië niet nodig. Dat continent kan prima zonder filter. Het is geen rocket-science dus hup,hup, het is zo gepiept.

Handig, ik krijg voor het afronden een preview hoe de foto eruit ziet in een fictieve huiskamer. Wel zo prettig voor iemand als ik. Ik heb jaren geleden namelijk wel eens wat op canvas laten drukken dat bij levering echt piepklein bleek. Gevalletje niet goed ingeschat en zoals wel vaker, te snel op bestel gedrukt.

Een dag later heb ik de foto in handen. Ik vind hem mooi! En mijn kritische echtgenoot pakt hem vast en zegt: ‘Dat is een mooi stevig lijstje!’ Dus ik kan niet anders dan concluderen, bij fotofabriek kan je met goed fatsoen wat bestellen. Ook als je niet heel handig bent met dit soort dingen.

Leuk vinden is delen:
error0