Gisteren zat ik naast twee dames die met elkaar zaten te praten. Een van de twee gebruikte serieus het woord jacht in bijna iedere zin. Het gesprek ging ongeveer zo:

‘Ja, wat is het warm he? Echt weer om met ons jacht gaan varen. Dat hebben we gisteren ook gedaan. Het kon weer want we hebben het jacht weer helemaal opgeknapt. Ons jacht ligt bij de marine hier in de buurt. Je kent het niet? Nee het is ook niet zo bekend maar mooi joh! Ja, het is prachtig jacht, een 8 meter jacht met alles erop en eraan. Keukentje, plek om te slapen en een toilet, ideaal! We hadden een open boot met vrienden maar daar konden we met geen mogelijkheid met zijn allen op. Ja, behalve natuurlijk als wij er met ons jacht achteraan gingen. Dan schiet je er natuurlijk niets mee op dus daar zijn we uitgestapt. Ja en van dat geld hebben we ons jacht verder opgeknapt. Morgen is het weer mooi weer, dan gaan we al vroeg naar de jachthaven. Heerlijk hoor, zo’n jacht!’

Nou, dat lijkt mij ook wel, potterverdikkeme! En ik maar denken dat een jacht zo mega luxe ding is met gouden kranen enzo….

 

 

Foto: Pixabay

 

Leuk vinden is delen:
error0