Lieve Dave,

Vind je jezelf nu echt grappig? Net doen of je weer van het podium afvalt in Zweden?

De wond was nog maar net dicht door het vooruitzicht dat er nu eindelijk een herkansing komt en wat doe jij?? Je rijt m weer keihard open en walst genadeloos over mijn gevoelens heen. Dat valt me vies van je tegen Dave! Door al die gevoelige nummers dacht ik dat ik je kende, maar je blijkt nu ineens toch gewoon een ordinaire Pretender.

Ik kreeg een hartverzakking Dave, serieus! Ik zag mezelf alweer helemaal met hangende schoudertjes naar Landgraaf afreizen, net als 3 jaar geleden naar Werchter. Faith no More vind ik fantastisch, hou me ten goede, maar ik kwam natuurlijk voor jou. Dus het was toch een beetje mwaah…

Dus dit jaar in de herkansing. Pinkpop. Dat is een hele onderneming hoor, dat zou jij als leeftijdsgenoot toch moeten weten! Op onze leeftijd kun je je nu eenmaal niet zomaar de boel de boel laten. Dat vereist voorbereiding! Vrij nemen van werk, opvang verzorgen voor kinderen/man/katten en het regelen van bij de leeftijd passende logeerfaciliteiten. En dan heb ik het nog niet eens over de grootste hobbel: wat doe ik in hemelsnaam aan? Maar dat heb ik voor je over Dave. Maar dan moet je niet meer van die rotgeintjes uithalen. Je weet toch hoe labiel vrouwen van een bepaalde leeftijd zijn??!!

Nou okay, ik vergeef het je voor deze ene keer. Mannen in een midlife crisis doen wel vaker domme dingen. Maar wel ff zwaaien volgende week. Ik draag een blauw shirt en je herkent me aan die gelukzalige blik.

Tot gauw!

Meer lezen? Blogs over andere belangrijke zaken

Leuk vinden is delen:
error0