Het is weer de 10e van de maand en ik heb een lot. Er is namelijk een dikke kans dat er een grote geldprijs deze kant op komt. Statistisch gezien dan. Ik ken immers niemand die ooit meer heeft gewonnen dan 100.000 euro, dus de kans dat ik goed in de prijzen val, wordt daarmee een stuk groter. En ik hoef niet de hoofdprijs hoor, ik vind een paar ton al heel erg prima. Misschien zelfs beter want ik heb gelezen dat je van heel veel geld ineens, erg ongelukkig kunt worden. Dan wordt het hartstikke ingewikkeld met vrienden enzo. En dat is het me nu ook weer niet waard. Minder grote prijs = meer kans, dusss.

De kans wordt nog groter omdat ik al vele jaren meedoe en nog nooit echt iets heb gewonnen. Het kan niet anders dan dat deze trouw zich een keer gaat uitbetalen in een mooi bedrag. Ik acht de kans dat ik deze maand win, extra groot. Het is namelijk geen speciale editie waar een heleboel extra mensen aan meedoen. Daarnaast zijn mensen heel druk met het plannen van hun vakantie dus die denken niet aan dat soort onbelangrijke dingen als het kopen van een loterijbriefje. Dus 1 + 1 = 2: extra winkansen voor die paar die wel meedoen.

Verder zijn de voortekenen ook heel goed. Toen mijn wekkerradio afging, ging het op de radio over financiën en bij het koffiezetten kon ik net aan voorkomen dan mijn kopje viel. Dit is mijn geluksdag, let maar op. Hoeveel voortekenen heb je nodig??!!

Ook karma-technisch neem ik vast een voorschot: ik zou er namelijk heel belangrijke dingen van doen. Ik word een weldoener als ik niet meer gekooid ben vanwege de noodzaak om geld te verdienen. Ik ga me inzetten voor goede doelen. Iets in de trant van: vrijwilligerswerk in een hospice, de plastic soup helpen opruimen, buddy worden voor eenzame ouderen. Geer en Goor, maar dan zonder camera. Karma, kom maar door!

Kortom, als er enige gerechtigheid is, komt het helemaal goed vanavond. En lieve hogere machten: jullie krijgen er geen spijt van. Ik beloof bij deze plechtig, ik zal er wijs mee omgaan!

Vind je dit leuk om te lezen? Lees van ook de andere blogs in de categorie andere belangrijke zaken.
Nooit meer een blog missen? Volg jasnetteke op Facebook of Twitter of schrijf je in op de knop op de homepage

 

Leuk vinden is delen:
error0