Dank voor alle reacties op mijn blog over mijn meest gênante momenten: 8 gênante situaties waaruit blijkt dat ik daar gewoon heel goed in ben  En vooral bedankt voor het delen van jullie eigen verhalen. Toch een geruststellende gedachte dat er meer mensen heel goed zijn in gênant. Ik heb jullie meest hilarische voorbeelden op een rijtje gezet.

  1. 2 pluspunten: Op m’n werk ging ik naar het toilet. Het was er blijkbaar nogal fris, want toen ik bij het handenwassen in de spiegel keek, zag ik daar het bewijs van in de vorm van twee punten zal ik maar zeggen ….Ik droogde m’n handen af en duwde ze in voordat ik weer de gang op zou gaan. Bleek dat m’n handen niet helemaal droog waren en liep ik met twee natte vlekken op m’n shirt door de gang …….
  2. Val dood: Op school was een leraar die elk jaar voor de kerst dezelfde wens uitsprak: ik wens jullie het dubbele toe wat jullie mij toewensen. Ik mompelde: je kunt toch geen twee keer doodvallen? Iets te hard, bleek. Hij had het gehoord …… maar kon er de humor gelukkig van inzien 🙂
  3. Lekker fris Op een personeelsfeest ging ik mijn handen uitgebreid wassen onder een kraan waar wijn uitkwam..
  4. Doortrekken Na een week op zeilkamp was ik van de spanning bijna een week niet naar het toilet geweest.. Maar toen moest ik toch echt opeens. Dat kleine toiletje van de boot liep bijna over. En dan moet je dat zelf wegpompen…. maar dat lukte niet. Paste niet door de smalle pijp…. Ik maar pompen en pompen. Ben geloof ik wel een uur het toilet niet uitgekomen. En toen was het nog steeds niet allemaal weg. Ohhh wat schaamde ik me!
  5. Wat een lul! Toen ik als secretaresse werkte, zat ik met mijn collega op een kamer. Daar kwamen altijd de laboratoriumjongens binnen. Aan één van hen had ik echt een hekel. Toen ik de deur hoorde gaan, dacht ik dat hij vertrok en ik verzuchte ‘Wat een lul zeg!’, Hoor ik achter me “heb je het over mij?”
  6. Pyjamabroek op een kampeerweekend had ik een pyjamabroek geleend van een jongen. Ik werd die nacht voor het eerst ongesteld en moest de broek de volgende dag teruggeven ongewassen, want we gingen naar huis. Ik heb hem nooit meer aan durven kijken…
  7. Wat zit er op je jas? Mijn vriend ging naar zn werk.. haalde nog even zijn jas uit de droger. Later op de dag zegt zijn collega: hé er hangt wat aan je jas….was mijn string aan zijn klittenband blijven hangen.
  8. Wat zit er op je kuit? Ik was begeleider van jongeren op een kamp in Tsjechië. We gingen de hele dag kanoën en fietsen dus ik had alle voorzorgsmaatregelen genomen die ik kon bedenken. Inclusief maandverband. Het ging keihard regenen tijdens het kanoën. We waren doorweekt. Toen we op de fiets teruggingen dacht ik, wat voel ik toch op mijn kuit? Ik aan iedereen vragen: ‘Weet jij wat dat is…?’.Eenmaal terug rende ik naar het toilet en zag het antwoord: door die regen was mijn maandverbandje ONTPLOFT en klodders van die gelballetjes waren uit mijn broekspijp gegleden.
  9. Hoe laat is het? Een superleuke jongen vraagt hoe laat het is. En ik heb mijn biertje in dezelfde hand als mijn horloge.

Heb jij ook zo’n heerlijk verhaal waar je je kapot voor schaamt? Gun ons een lolletje en deel het hieronder. Als je durft natuurlijk…

Leuk vinden is delen:
error0