Het afgelopen jaar heb ik me zonder moeite aan mijn goede voornemens gehouden. Daarom dit jaar weer. Wil jij ook het jaar niet beginnen als loser omdat je goede voornemens al binnen 3 dagen zijn gesneuveld, ga dan net als ik voor maximaal slagingspercentage met minimale inspanning. Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn:

  1. Ik ga dit jaar absoluut geen marathon lopen en daar verder ook niet over nadenken.
  2. Ik ga naar geen enkele talentshow kijken. Voor mij ook dit jaar weer geen The Voice, Hollands got talent of welke andere avondverslindende show dan ook die na het eerste seizoen niemand heeft voortgebracht die verder is gekomen dan de braderie in Hillegom of het bedrijfsfeest van een suf accountantskantoor.
  3. Ik ga net zoveel wijn drinken en eten als altijd en er flink van genieten zonder schuldgevoel.
  4. Ik hoog mijn streefgewicht met twee kilo op.
  5. Ik ga 0 keer mijn eten fotograferen om te delen via social media.
  6. Dingen die ik oppak en die stuk zijn of niet nuttig, leg ik niet terug maar gooi ik meteen weg: Minder spullen = minder chaos = minder opruimen.
  7. Dat geldt ook voor mijn sokken en ondergoed met gaten. Die ga ik weggooien in plaats van terugleggen of gewoon dragen. (ja, ik biecht op: het gebeurt)
  8. Ik ga mezelf iedere dag een compliment geven no matter what. Dus: ‘Dat heb je goed gedaan Jeanette!’ Of met hetzelfde enthousiasme: ‘Supergoed dat je dat niet hebt gedaan!‘
  9. Ik ga me in 2019 absoluut niet inschrijven voor de sportschool. Ik kijk wel beter uit. Ik heb jarenlang de plaatselijke sportschool jaren gesponsord zonder er een voet over de drempel te hebben gezet.

Ik heb zomaar het gevoel dat dit me gaat lukken!

Leuk vinden is delen:
error0